Hemelvaartrit


Wel lekker zo door de weeks een extra dag vrij,en die gaan we volop benutten met motorrijden. Vroeg uit de veren, en na een bak koffie,
ga ik met Gerard, Paul en John naar Driebruggen. Na de koffie, en even bij kletsen [een mens praat wat af in zijn leven] is het tijd om te gaan. We rijden ri. Haastrecht-Vlist en na 16 km nemen we al in Schoonhoven het eerste pont je naar Nieuwpoort. 
Via Hoornaar- Arkel en Kedichem rijden we heerlijk over dijkjes wel druk met fietsers [even het gas erop en we zien ze nooit meer terug] naar Rhenoy en Tricht, wat is de natuur hier nog ongerept en de vele mooie landhuizen staan te pronken in het zonnetje.
We verlaten Geldermalsen om via Wadnoyen-Ophemert en Zaltbommel naar Aalst te rijden.
Ook nu mogen we een korte cruise maken, en laten Heusden-Heesbeen en Herp achter ons.            
We zoeken al even naar een gezellig eet tentje maar dat valt tegen, en net voor dat we de A2 op willen rijden zien we een grote M, weer eens wat anders, en daar een menuutje uit gezocht en heerlijk naar binnen gewerkt.
We stappen weer op de motoren en nemen een stukje snelweg om in een ander gedeelte van Brabant uit te komen.
Moergestel en Spoordonk en nog vele historische plaatsjes laten we achter ons, wat is het hier nog ongerept.
Langzamerhand komt het eindpunt inzicht. Oirschot een historisch plaatsje met leuke terrasjes.
We willen nog een versnapering nemen maar volgens mij was het personeel naar het strand, dus maar weer ri. het noorden, nog de laatste 100 km naar huis en we hebben weer een mooie dag achter de rug.


Mannen bedankt voor de gezellige dag.Els