Rondje Zwolle.

Het zonnetje steekt venijnig door de gordijnen heen, tijd om met een zwierige zwaai de beentjes buitenboord te gooien.Rondje Zwolle vandaag.

Een rit door Akke en Onno uitgezet, opschieten dus.

Vanaf de Brink met Karin, Jan en Annemarie, Patrick, Gerard en dit persoontje richting Zwolle. Onderweg maken Carina, Ruben, Jan en Pia het gezelschap compleet.

Een hele invasie aan de Raaigras, waar we natuurlijk met open armen ontvangen worden. Na de koffie klonk het geluid van 7 mooie Jappen door de straat. Jammer dat n het moest verpesten. (Sorry Gerard)

Uitgezwaaid door Akke begeeft de stoet zich in beweging, en binnendoor rijden we naar de Ijsselbrug. Via Ijsselmuiden, Grafhorst richting Genemuiden waar we de pont nemen richting Welsum.

Soms denk je waar komen die straatnamen vandaan. Bv. Oppen Swolle, Kadoelen en Poepershoek. De stoet begeeft zich richting Rouveen waar we een ooievaarskolonie passeren en volgens mij hebben de dames hier de billen flink dichtgeknepen, je zal nog maar in de ooievaar geloven.

De magen komen in opstand dus bij een zeer goed en gezellig eettentje wordt hier ook gehoor aan gegeven. We kunnen er weer tegen en het zonnetje brand al lekker door het pak heen, maar het maakt niet uit, het is gezellig.

Binnendoor via Balkbrug, Witharen, Heino, Wijhe richting Olst. Deze omgeving is prachtig en voor je het weet zie je alweer het bord Zwolle. Jammer.

Onder het genot van een sapje en een versnapering nemen we de dag nog even door. Iedereen was zeer tevreden, en vonden het voor herhaling vatbaar.

Onno, Akke en Nick, bedankt voor jullie gastvrijheid, het was te gek, misschien volgend jaar weer??

Groetjes, Els.